r
Nosalty Logó

Csirkecombfilé vele sült zöldségekkel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Rhode
Csirkecombfilé vele sült zöldségekkel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 599 kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 2400 kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 78 kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    27.8 g

Zsír

  • Összesen
    32 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    743.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    96 mg
  • Foszfor
    379 mg
  • Nátrium
    154 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    456 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    436 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    228 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    94 micro
  • Kolin:
    89 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    1329 micro
  • β-karotin
    4014 micro
  • β-crypt
    232 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    330 micro
Összesen 599 kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    111 g

Zsír

  • Összesen
    128 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    484 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2974.6 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    329 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    382 mg
  • Foszfor
    1517 mg
  • Nátrium
    615 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    209.6 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    1824.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1743 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    914 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    66 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    376 micro
  • Kolin:
    357 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    5316 micro
  • β-karotin
    16056 micro
  • β-crypt
    930 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    1318 micro
Összesen 2400 kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    4.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    95.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    49 mg
  • Nátrium
    20 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    56 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    170 micro
  • β-karotin
    513 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 78 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy tűzálló tálba vagy tepsibe öntjük az olajat, bele a sót, borsot, kicsit összekeverjük, beleforgatjuk a húst.
  2. A krumplit és a sárgarépát tetszés szerint feldaraboljuk, a hagymákat, paprikákat felszeleteljük, és az egészet a húshoz adjuk, jól átforgatjuk, szépen elrendezzük.
  3. Friss kakukkfű ágakat és bazsalikom leveleket rakunk rá.
  4. Lefedjük, és kb. 40-50 perc múlva megnézzük, hogy megpuhult-e. Nem kell pirosra sütni, elég ha párolódik.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 40x28
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 59
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 9118
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon begyulladt az ínyem, és úgy feldagadt a fejem, hogy nem mertem kimenni az utcára, így nem tudtam bevásárolni, és mivel fájt is, nem is volt nagyon kedvem főzőcskézni. Így született ez az étel. Gyors, egyszerű, és ezek a hozzávalók általában ott vannak a hűtőben.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...