r
Nosalty Logó

Csirkecomb zöldséges ágyon sütve

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Edit
Csirkecomb zöldséges ágyon sütve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 982 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 3928 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 132 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    29.7 g

Zsír

  • Összesen
    77.2 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    166 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    735.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    392 mg
  • Nátrium
    162 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    381.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    360 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    66 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    87 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    1293 micro
  • β-karotin
    3219 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    359 micro
Összesen 982 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    118.9 g

Zsír

  • Összesen
    308.9 g
  • Telített zsírsav
    85 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    140 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    65 g
  • Koleszterin
    664 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2943.7 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    258 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    341 mg
  • Foszfor
    1567 mg
  • Nátrium
    649 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    172.6 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1526.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1439 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    39 mg
  • C vitamin:
    263 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    73 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    232 micro
  • Kolin:
    348 mg
  • Retinol - A vitamin:
    152 micro
  • α-karotin
    5170 micro
  • β-karotin
    12876 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    5147 micro
  • Lut-zea
    1437 micro
Összesen 3928 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    99.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    53 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    174 micro
  • β-karotin
    434 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    174 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 132 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az olajat összekeverjük a sült csirke fűszerrel, és ebbe bepácoljuk a húst. A burgonyát, a hagymát, a répát, a paprikát, a paradicsomot, tisztítás után karikákra szeleteljük. A kolozsvári szalonnát tetszőleges darabokra, csíkokra vágjuk. Egy tepsit olajjal kikenünk , lehet a csirkefűszeres olajjal is!
  2. Beterítjük a karikára vágott burgonyával, megszórjuk kevés ételízesítővel, majorannával, borssal, petrezselyemzölddel. Rá a hagyma, répa, paprika, paradicsom, és a kolozsvári szalonna. Tetéjére rakjuk a húsokat, és a maradék fűszeres olajat rálocsoljuk. Alufóliával letakarva kb. 1 órát sütjük, ha puha minden, fólia nélkül picit pirosra sütjük kb. 10 perc.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 511
  • Feltöltés dátuma: 2022. november 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...