r
Nosalty Logó

Csirkecomb római tálban

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Csirkecomb római tálban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
római tál
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 516 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 2064 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 72 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    25.5 g

Zsír

  • Összesen
    21.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    674.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    319 mg
  • Nátrium
    172 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.3 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    414.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    670 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    2631 micro
  • β-karotin
    6295 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    366 micro
Összesen 516 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    102 g

Zsír

  • Összesen
    85.2 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    484 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2699.8 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    103 mg
  • Kálcium
    298 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    312 mg
  • Foszfor
    1274 mg
  • Nátrium
    689 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    229.4 g
  • Cukor
    100 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1656.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2681 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    148 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    77 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    197 micro
  • Kolin:
    335 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    10525 micro
  • β-karotin
    25180 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    1465 micro
Összesen 2064 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    96.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    46 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    377 micro
  • β-karotin
    901 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 72 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tálat beáztatjuk (én 1 órát szoktam).
  2. A csirkét besózzuk és borsozzuk.
  3. Megpucoljuk a zöldségféléket felkockázzuk vagy karikázzuk, és beletesszük a tálba, ráöntjük a körtebefőttet a levével együtt, majd a lecsöpögtetett ananászt.
  4. Rátesszük a husikat, és lelocsoljuk az almalével.
  5. Betesszük a hideg sütőbe. Az utolsó fél órában már fedő nélkül sütjük, hogy megpiruljon a husi.
  6. Amikor elkészült, leöntjük róla a levet egy lábasba, és besűrítjük a liszttel, ezt kínáljuk mártásként.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 8401
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Anyukám sok-sok évvel ezelőtt készített hasonló módon csirkét mindenféle gyümülccsel, és emlékszem, hogy milyen finom volt. Ismét valami tepsis csirkét akartam készíteni, amikor a polcon felfigyeltem a tavaly nyáron elrakott körtebefőttre, és így jött az ötlet.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...