r
Nosalty Logó

Csirkecomb édesköménnyel és zöldségekkel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
5 csillag • 1 értékelés

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Glaser
Csirkecomb édesköménnyel és zöldségekkel
Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 612 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1224 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 87 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.8 g

Zsír

  • Összesen
    40 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    208 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1202 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    156 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    488 mg
  • Nátrium
    417 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.1 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    408 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    470 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    166 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    133 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    1238 micro
  • β-karotin
    4439 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2072 micro
Összesen 612 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    77.6 g

Zsír

  • Összesen
    79.9 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    417 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2404.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    313 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    181 mg
  • Foszfor
    977 mg
  • Nátrium
    834 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.1 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    815.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    940 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    66 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    333 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    176 micro
  • Kolin:
    267 mg
  • Retinol - A vitamin:
    98 micro
  • α-karotin
    2476 micro
  • β-karotin
    8877 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    4144 micro
Összesen 1224 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    5.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    172 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    60 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    177 micro
  • β-karotin
    635 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    296 micro
Összesen 87 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A combokat megmossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk, majd a forró olajban körben megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk.
  2. A combokat átöntjük egy tűzálló edénybe. Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 15 percig sütjük.
  3. A zöldségeket megtisztítjuk, mossuk. A sárgarépát és zellert apró kockákra, a pórét vékony gyűrűkre, az édesköményt vékony szeletekre vágjuk.
  4. Az előkészített zöldségeket a combok köré szórjuk, megszórjuk a kakukkfűvel, meglocsoljuk a levessel, és további 30 percig sütjük.

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 87
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 10957
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy egyszerű és finom húsétel. Tálalhatjuk rozmaringos burgonyával.

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!