r
Nosalty Logó

Csirke Cordon Bleu Casserole

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Kikikinsz
Csirke Cordon Bleu Casserole
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
100 °C
  • 21% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 992 kcal
  • 21% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 3968 kcal
  • 21% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 283 kcal
  • 21% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.3 g

Zsír

  • Összesen
    78.8 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    192 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2038.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    578 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    644 mg
  • Nátrium
    709 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    131.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    284 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    118 mg
  • Retinol - A vitamin:
    281 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 992 kcal
  • 21% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    237.3 g

Zsír

  • Összesen
    315.2 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    163 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    767 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8152.5 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    167 mg
  • Kálcium
    2312 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    239 mg
  • Foszfor
    2576 mg
  • Nátrium
    2837 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    525.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1135 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    29 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    71 micro
  • K vitamin:
    113 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    50 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    122 micro
  • Kolin:
    472 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1126 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    109 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 3968 kcal
  • 21% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.9 g

Zsír

  • Összesen
    22.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    579.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    164 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    183 mg
  • Nátrium
    202 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    81 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    80 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 283 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet apró darabokra vágjuk. Megfűszerezzük sóval és borssal. Pár percig állni hagyjuk, addig kivajazzuk a sütőtálunkat.
  2. A megfűszerezett csirkemellet egy serpenyőben, kevés olajban elősütjük. Ha kész, a kivajazott tálba tesszük, és elegyengetjük, hogy befedje az alját. Ízlés szerint még fűszerezhetjük.
  3. A tömlős sajtot (én 2 db-ot használtam) és a tejfölt összekeverjük, esetleg egy kis majonéz is kerülhet bele. Illetve ebbe kerül még pár gerezd fokhagyma, akár apró darabokban, akár össze is lehet nyomni. Ezt rátesszük a csirkemellre.
  4. A csirkemell sonkát apró darabokra szaggatjuk/vágjuk, és ez lesz a következő réteg.
  5. Erre jön a lapka sajt. Majd a trappista sajt következik reszelve. Ezt egy kicsit összesütjük, hogy a sajt megolvadjon.
  6. A tetejére külön megpirítjuk a zsemlemorzsát. Rátesszük a tetejére, és még ezt is sütjük pár percig.
  • Sütés hőfoka: 100 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 75
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 11564
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 13.

Ajánló

Egy kis rizst lehet hozzá készíteni, esetleg sült burgonyát.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kikikinsz 4 recept

Szeretem a Cordon Bleu-t, de az elkészítése hétköznap túl sok időt vesz el, így ezt csak összedobom, összesütöm, és kész a vacsi. 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...