r
Nosalty Logó

Cseresznyés-pudingos torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Szilviáá
Cseresznyés-pudingos torta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 647 kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 3885 kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 218 kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    24.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    181 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    625.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    124 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    270 mg
  • Nátrium
    158 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    98 g
  • Cukor
    59 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    150.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    148 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    294 micro
Összesen 647 kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    59.8 g

Zsír

  • Összesen
    146.3 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    60 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    1088 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3750.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    147 mg
  • Kálcium
    747 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    261 mg
  • Foszfor
    1619 mg
  • Nátrium
    947 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    587.7 g
  • Cukor
    354 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    901.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    474 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    39 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    185 micro
  • Kolin:
    889 mg
  • Retinol - A vitamin:
    465 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    113 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1762 micro
Összesen 3885 kcal
  • 4% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    212 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    54 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.2 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    100 micro
Összesen 218 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

A tésztához

  1. Piskótát sütünk: a tojássárgáját, a porcukrot és vaníliás cukrot habosra kikeverjük.
  2. Felverjük a tojásfehérjét, és óvatosan a tojássárgás masszához keverjük.
  3. A sütőport összekeverjük a liszttel, és hozzákeverjük a tojásos egyveleghez 0,5 dl olajjal együtt.
  4. Előmelegített sütőben készre sütjük.
  5. Krém: a kimagozott cseresznyét a cseresznye levével, 5 ek cukorral és vaníliás cukorral 10 percen keresztül főzzük.
  6. A pudingport vízzel csomómentesre keverjük, és hozzáöntjük a cseresznyéhez. Hagyjuk kihűlni.
  7. A piskótát kettévágjuk, majd megtöltjük a krémmel.
  8. Az étcsokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, és a tűzről levéve hozzákeverjük a maradék (0,5 dl) olajat. Ráborítjuk a csokoládét a tortára, és kis virágokkal díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 4
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1636
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Szilviáá 9 recept

Szülinapra rendelték, és kollégiumban kellett megsütnöm, ami nagy kihívás volt :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...