Chilis - mézes tarja
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
denesg
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 12% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
629
kcal
- 12% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
629
kcal
- 12% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 11% Zsír
-
68.7g sertéstarja128 kcal
-
17.2g méz52 kcal
-
10.3g ketchup10 kcal
-
0g chili0 kcal
-
1g fokhagyma1 kcal
-
0g oregánó0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g só0 kcal
-
2.7g napraforgó olaj24 kcal
Összesen
215
kcal
- 12% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 35.5 g
Zsír
-
Összesen 32.8 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 124 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 943.2 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 53 mg
-
Kálcium 44 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 46 mg
-
Foszfor 394 mg
-
Nátrium 397 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 50.3 g
-
Cukor 47 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 169 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 12 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 60 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 152 mg
-
Retinol - A vitamin: 4 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 95 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 3619 micro
-
Lut-zea 49 micro
Összesen
629
kcal
- 12% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 35.5 g
Zsír
-
Összesen 32.8 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 124 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 943.2 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 53 mg
-
Kálcium 44 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 46 mg
-
Foszfor 394 mg
-
Nátrium 397 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 50.3 g
-
Cukor 47 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 169 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 12 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 60 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 152 mg
-
Retinol - A vitamin: 4 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 95 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 3619 micro
-
Lut-zea 49 micro
Összesen
629
kcal
- 12% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.2 g
Zsír
-
Összesen 11.3 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 43 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 324.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 15 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 135 mg
-
Nátrium 136 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 17.3 g
-
Cukor 16 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 58.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 4 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 21 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1 micro
-
Kolin: 52 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 33 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1244 micro
-
Lut-zea 17 micro
Összesen
215
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A hozzávalókat a páchoz összekeverjük, a fokhagymát megtisztítjuk .
- A húst megborsozzuk és mindkét oldalán a páccal bekenjük, illetve egy kevés olajat csurgatunk rá. Hűtőbe tesszük pár órára vagy egész éjszakára.
- Forró olajon a hús mindkét oldalát megkapatjuk, majd kisebb lángon tovább sütjük, a fokhagyma gerezdet mellédobjuk.
- Ha a hús kész, a serpenyőbe kevés vizet öntünk, egyet forralunk rajta. Sűríteni nem kell, mert így is finom szósz lesz belőle.
- Kukoricás rizzsel tálaljuk.
- Sütés ideje: 15 perc
- Receptkönyvben: 85
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 8168
- Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 16.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
denesg
4 recept
Sózni utólag érdemes. A ketchup eltűnik a szószból, mert a mézzel karamellizálódik. A különleges, csípős ízeket kedvelőknek ajánlom.