r
Nosalty Logó

Búbos hús jucus 1981 konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
jucus1981
Búbos hús jucus 1981 konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 509 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2035 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 158 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.4 g

Zsír

  • Összesen
    32.4 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    150 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1536.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    301 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    454 mg
  • Nátrium
    687 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    195.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    244 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    62 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    89 mg
  • Retinol - A vitamin:
    168 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    787 micro
  • β-crypt
    231 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 509 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    177.5 g

Zsír

  • Összesen
    129.6 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    60 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    599 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6147.2 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    161 mg
  • Kálcium
    1204 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    203 mg
  • Foszfor
    1814 mg
  • Nátrium
    2747 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.3 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    782.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    977 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    248 mg
  • D vitamin:
    137 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    139 micro
  • Kolin:
    356 mg
  • Retinol - A vitamin:
    673 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    3147 micro
  • β-crypt
    926 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    106 micro
Összesen 2035 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.8 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    477.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    213 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    244 micro
  • β-crypt
    72 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 158 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Először kiklopfoljuk a húst. Sózzuk, borsozzuk, és megkenjük az egyik felét mustárral. Egy nagyobb tepsibe rakjuk, amit előzőleg olívaolajjal kikentünk.
  2. A hagymát nagyon vékony (én zöldséggyaluval szeltem le), a paprikát kicsit vastagabb karikára vágjuk.
  3. Elkezdjük rakosgatni a húsra: hagyma, tejföl, paprika, sonka, sajt.
  4. Alufóliával lefedve, 180-190 fokon, 50 percig sütjük, majd fólia nélkül még addig, míg a sajt megpirul. Krumplipürével és vajon párolt zöld körettel tálalom. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 55
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3764
  • Feltöltés dátuma: 2017. június 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Búbos hús jucus 1981 konyhájából
jucus1981 12 recept

Ezt a receptet egy kedves ügyfelemtől kaptam. Pikk-pakk kész van, és nagyon finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...