r
Nosalty Logó

Búbos hús gazdagon

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jahin
Búbos hús gazdagon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 18% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 557 kcal
  • 18% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 3340 kcal
  • 18% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 208 kcal
  • 18% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.7 g

Zsír

  • Összesen
    29.7 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    264 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1655.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    205 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    429 mg
  • Nátrium
    901 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    143.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    66 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    211 mg
  • Retinol - A vitamin:
    126 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    204 micro
Összesen 557 kcal
  • 18% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    262 g

Zsír

  • Összesen
    177.9 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    1582 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9932.9 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    349 mg
  • Kálcium
    1233 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    329 mg
  • Foszfor
    2575 mg
  • Nátrium
    5405 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    153.9 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    861 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    762 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    395 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    417 micro
  • Kolin:
    1268 mg
  • Retinol - A vitamin:
    758 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1226 micro
Összesen 3340 kcal
  • 18% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.4 g

Zsír

  • Összesen
    11.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    622 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    161 mg
  • Nátrium
    338 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    79 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    77 micro
Összesen 208 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Elkészítjük a búb masszáját: vízben megáztatott, kinyomkodott kenyérhez teszünk 1 nyers tojást, 1összeaprított főtt tojást, reszelt sajtot, a lereszelt vöröshagymát és fűszerezzük sóval, borssal, őrölt köménnyel.
  2. Egy sütőpapíros tepsibe rakosgatjuk a vékonyra vágott karajszeleteket (klopfolni nem szükséges), aljukat megkenjük olajjal.
  3. Mindegyik szeletre egy-egy sonkát fektetünk, közepükre egy félbevágott főtt tojást teszünk, szélükre 2 karika kolbászt.
  4. Végül ráhalmozzuk a masszát, úgy, hogy mindent betakarjon, vizes kanállal szépen tojás alakúra formázzuk a búbokat.
  5. 180 fokon kb. 40 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 272
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 37
  • Össznézettség: 66453
  • Feltöltés dátuma: 2010. december 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vasárnapi ebédnek készült, nagyon laktató hús, aki diétázik, messze kerülje!:-) Krumplipüré, uborkasaláta, mindenféle savanyúság illik hozzá.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...