r
Nosalty Logó

Brokkoli párizsi bundában, lencsecsírasalátával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Brokkoli párizsi bundában, lencsecsírasalátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
sörös
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 1016 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 4058 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 247 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    25.5 g

Zsír

  • Összesen
    62.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    120 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    747.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    129 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    351 mg
  • Nátrium
    161 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    88.9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    170.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    125 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    71 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    83 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    320 micro
  • Kolin:
    154 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    300 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1206 micro
Összesen 1016 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    102 g

Zsír

  • Összesen
    250.2 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    92 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    68 g
  • Koleszterin
    478 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2989.2 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    132 mg
  • Kálcium
    516 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    256 mg
  • Foszfor
    1403 mg
  • Nátrium
    642 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    355.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    680.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    502 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    75 mg
  • C vitamin:
    283 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    333 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1282 micro
  • Kolin:
    615 mg
  • Retinol - A vitamin:
    397 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    1200 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4825 micro
Összesen 4058 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.3 g

Zsír

  • Összesen
    15.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    183.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    79 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    296 micro
Összesen 247 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A brokkolit rózsáira szedjük.
  2. A lisztből a 2 tojással és a sörrel galuska lágyságú tésztát készítünk.
  3. Ételízesítővel ízesítjük, és a brokkolirózsákat beleforgatjuk, majd forró olajban aranybarnára sütjük.
  4. A tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, fűszerezzük egy kis delikáttal, és a lencsecsírára öntjük a mártást.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 25
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 7173
  • Feltöltés dátuma: 2010. július 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mint az iskolában, úgy vártam, hogy kicsírázzon a vizes papírzsebkendőn a lencse. A lencsecsíra nagyon finom, egy kicsit hasonlít az íze a mogyoróéhoz.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...