r
Nosalty Logó

Bolognai spagetti Ana's Kitchen konyhájából

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Ana's Kitchen
Bolognai spagetti Ana's Kitchen konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1189 kcal
  • 11% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 3564 kcal
  • 11% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 182 kcal
  • 11% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    70.1 g

Zsír

  • Összesen
    31.9 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3050.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    147 mg
  • Kálcium
    521 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    176 mg
  • Foszfor
    986 mg
  • Nátrium
    1201 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    142.6 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    385.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    509 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    431 micro
  • Kolin:
    170 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    1651 micro
  • β-karotin
    4377 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    18527 micro
  • Lut-zea
    278 micro
Összesen 1189 kcal
  • 11% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    210.4 g

Zsír

  • Összesen
    95.6 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    383 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9150.7 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    441 mg
  • Kálcium
    1562 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    528 mg
  • Foszfor
    2959 mg
  • Nátrium
    3604 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    427.9 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    1155.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1528 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    109 micro
  • K vitamin:
    75 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    70 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1294 micro
  • Kolin:
    509 mg
  • Retinol - A vitamin:
    226 micro
  • α-karotin
    4952 micro
  • β-karotin
    13130 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    55581 micro
  • Lut-zea
    834 micro
Összesen 3564 kcal
  • 11% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    467.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    80 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    184 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    253 micro
  • β-karotin
    670 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2837 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 182 kcal

Elkészítés

  1. A hagymákat pucoljuk meg és vágjuk apróra. A répát és a zellerszárat pucolás után kockázzuk fel. Dinszteljük meg ezeket a zöldségeket, majd adjuk hozzá a darált húst is, amit fehéredésig pirítsunk, aztán a vörösbort és a passzírozott paradicsomot is öntsük rá.
  2. Fűszerezzük és öntsük fel vízzel, főzzük készre. A tésztát a szokásos módon főzzük meg. A tészta elkészültével már tálalhatjuk is az ételünket.
  3. Reszelt parmezánnal vagy bármilyen más reszelhető sajttal a tetején tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!
  • Receptkönyvben: 44
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2252
  • Feltöltés dátuma: 2021. december 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bolognai spagetti Ana's Kitchen konyhájából
Ana's Kitchen 139 recept

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...