r
Nosalty Logó

Besameles pangasius snidlinges sült krumplival

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Smaragd konyha
Besameles pangasius snidlinges sült krumplival
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 953 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2858 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 130 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.8 g

Zsír

  • Összesen
    58 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    150 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1198.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    195 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    594 mg
  • Nátrium
    265 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.3 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    388.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    193 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    91 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    95 micro
  • Kolin:
    167 mg
  • Retinol - A vitamin:
    125 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    816 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 953 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    125.4 g

Zsír

  • Összesen
    174 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    91 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    450 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3594.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    586 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    339 mg
  • Foszfor
    1782 mg
  • Nátrium
    795 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    192.9 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1166.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    579 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    17 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    200 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    274 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    284 micro
  • Kolin:
    502 mg
  • Retinol - A vitamin:
    376 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2447 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    369 micro
Összesen 2858 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    164.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    112 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 130 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pangasius szeleteket ízlés szerint megsózzuk, borsozzuk, és pár percig serpenyőben olívaolajon fehéredésig sütjük mind két felét, majd kiszedjük tányérra.
  2. Elkészítjük a besamel mártást, vajon megpirítjuk a lisztet, és felöntjük a tejjel, sózzuk. A halszeleteket olívaolajos jénai tálba tesszük, és a mártást a szeletek tetejére simítjuk.
  3. 200 fokon előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 20 percig készre sütjük.
  4. A főtt krumplit meghámozzuk, karikákra szeleteljük, és serpenyőben vajon pirosra sütjük.
  5. A tálaláskor a sült krumplira apróra vágott snidlinggel szórjuk meg. Jó étvágyat.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 52
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 6462
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Besameles pangasius snidlinges sült krumplival
Smaragd konyha 149 recept

Mivel minden pénteken halat készítek, így egy új kombinációval álltam elő, egyesítettem a halat besamel mártással. Nagyon jól sikerült. Harmonizáltak az ízek a snidlinges krumplival is, mind elfogyott.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...