Besameles pangasius snidlinges sült krumplival
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Smaragd konyha
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 8% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
953
kcal
- 8% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
2858
kcal
- 8% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 41.8 g
Zsír
-
Összesen 58 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 30 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 150 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1198.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 25 mg
-
Kálcium 195 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 113 mg
-
Foszfor 594 mg
-
Nátrium 265 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 64.3 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 388.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 193 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 67 mg
-
D vitamin: 18 micro
-
K vitamin: 91 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 95 micro
-
Kolin: 167 mg
-
Retinol - A vitamin: 125 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 816 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 123 micro
Összesen
953
kcal
- 8% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 125.4 g
Zsír
-
Összesen 174 g
-
Telített zsírsav 51 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 91 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 18 g
-
Koleszterin 450 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3594.7 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 74 mg
-
Kálcium 586 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 339 mg
-
Foszfor 1782 mg
-
Nátrium 795 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 192.9 g
-
Cukor 20 mg
-
Élelmi rost 20 mg
VÍZ
-
Összesen 1166.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 579 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 17 micro
-
E vitamin: 19 mg
-
C vitamin: 200 mg
-
D vitamin: 54 micro
-
K vitamin: 274 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 22 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 284 micro
-
Kolin: 502 mg
-
Retinol - A vitamin: 376 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2447 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 369 micro
Összesen
2858
kcal
- 8% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.7 g
Zsír
-
Összesen 7.9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 21 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 164.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 27 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 81 mg
-
Nátrium 36 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 53.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 26 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 23 mg
-
Retinol - A vitamin: 17 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 112 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 17 micro
Összesen
130
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A pangasius szeleteket ízlés szerint megsózzuk, borsozzuk, és pár percig serpenyőben olívaolajon fehéredésig sütjük mind két felét, majd kiszedjük tányérra.
- Elkészítjük a besamel mártást, vajon megpirítjuk a lisztet, és felöntjük a tejjel, sózzuk. A halszeleteket olívaolajos jénai tálba tesszük, és a mártást a szeletek tetejére simítjuk.
- 200 fokon előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 20 percig készre sütjük.
- A főtt krumplit meghámozzuk, karikákra szeleteljük, és serpenyőben vajon pirosra sütjük.
- A tálaláskor a sült krumplira apróra vágott snidlinggel szórjuk meg. Jó étvágyat.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 52
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 6468
- Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 18.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Smaragd konyha
149 recept
Mivel minden pénteken halat készítek, így egy új kombinációval álltam elő, egyesítettem a halat besamel mártással. Nagyon jól sikerült. Harmonizáltak az ízek a snidlinges krumplival is, mind elfogyott.