r
Nosalty Logó

Bazsalikomos-mustáros csirkesaslik salátaágyon

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Bazsalikomos-mustáros csirkesaslik salátaágyon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1154 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 2306 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 156 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    43.3 g

Zsír

  • Összesen
    99.5 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    253 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1176.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    516 mg
  • Nátrium
    424 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    502.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    160 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    127 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    90 micro
  • Kolin:
    129 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    1162 micro
  • β-crypt
    249 micro
  • Likopin
    875 micro
  • Lut-zea
    2482 micro
Összesen 1154 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    86.6 g

Zsír

  • Összesen
    199.1 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    89 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    44 g
  • Koleszterin
    507 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2353.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    169 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    188 mg
  • Foszfor
    1032 mg
  • Nátrium
    848 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.9 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1005.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    320 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    254 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    179 micro
  • Kolin:
    258 mg
  • Retinol - A vitamin:
    101 micro
  • α-karotin
    106 micro
  • β-karotin
    2325 micro
  • β-crypt
    499 micro
  • Likopin
    1750 micro
  • Lut-zea
    4965 micro
Összesen 2306 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    13.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    157.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    156 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    117 micro
  • Lut-zea
    332 micro
Összesen 156 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkehúst felkockázzuk, átmossuk hideg vízzel.
  2. A pác hozzávalóit összekeverjük, és jó alaposan beleforgatjuk a húst. Az összes zöldséget megmossuk, felkockázzuk, egy tálba tesszük, sózzuk, borsozzuk.
  3. A saslikpálcikára tűzzük a húst és a zöldségeket, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, mellérakjuk a megmaradt zöldséget, meglocsoljuk olajjal, lefedjük alufóliával, és 30 percre 200 fokos sütőbe tesszük.
  4. Fél óra után levesszük az alufóliát, és további 30 perc alatt készre sütjük. Saláta ágyon, a párolt zöldségekkel tálaljuk. Jó étvágyat! :)
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2054
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A kedvenc saslik receptem! :) Gyors, egyszerű, nagyszerű!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...