r
Nosalty Logó

Barackos-joghurtos kakaós torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Barackos-joghurtos kakaós torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 4% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

Összesen 338 kcal
  • 4% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

Összesen 4046 kcal
  • 4% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

Összesen 129 kcal
  • 4% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    659.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    216 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    252 mg
  • Nátrium
    138 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.1 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    155.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    161 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    99 micro
Összesen 338 kcal
  • 4% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    124.7 g

Zsír

  • Összesen
    92.9 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    310 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7911.4 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    132 mg
  • Kálcium
    2595 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    481 mg
  • Foszfor
    3019 mg
  • Nátrium
    1651 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    708.9 g
  • Cukor
    459 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    1869 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    914 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    94 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    76 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    224 micro
  • Kolin:
    401 mg
  • Retinol - A vitamin:
    731 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1936 micro
  • β-crypt
    661 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1193 micro
Összesen 4046 kcal
  • 4% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    254.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    53 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 129 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A töltelékhez

Elkészítés

A piskótához

  1. Kakaós piskótát sütünk - ha nincs időnk, használhatunk előre elkészített piskóta alapot.
  2. Hagyjuk kihűlni, kivesszük a tortaformából, elmossuk a tortaformát, majd visszahelyezzük úgy, ahogyan volt.
  3. Megkenjük őszibaracklekvárral vékonyan a piskótát.
  4. A barackokat felvágjuk szeletekre, és telepakoljuk a piskótát vele.
  5. A zselatint pár kanál őszibaracklével megmelegítjük.
  6. A joghurtba ízlés szerint belekeverjük a cukrot, citromhéjat, majd pedig a zselatint.
  7. Ráöntjük a barackokra, hagyjuk kihűlni, és hűtőbe tesszük minimum 4 órára.
  8. Ha már megdermedt, szétszedjük a tortaformát.
  9. Díszíthetjük barackkal, ésszórósablon forma segítségével kakaóval.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 25x25
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 47
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 10891
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 12.

Ajánló

Akár vasárnapi ebéd desszertjeként, akár sima vendégváráshoz, akár ünnepeltnek készíthetjük. A sablonnal való díszítés igen sokat dob a kinézeten, ha érdekel, keresd a blogomban.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mindig üdítő, könnyű édesség a joghurt és gyümölcs párosítása. Én ezt kakaós alappal variáltam, biztos sikerre lehet számítani. A szórósablonról, amellyel a tortát díszítettem, a blogomban olvashatsz bővebben.

Hozzávalók

A piskótához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...