r
Nosalty Logó

Barackos fordított süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Barackos fordított süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 273 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 2185 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 173 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    8.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    340.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    136 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.6 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    786 micro
  • β-crypt
    76 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    128 micro
Összesen 273 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39 g

Zsír

  • Összesen
    68.8 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    390 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2725.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    748 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    109 mg
  • Foszfor
    1087 mg
  • Nátrium
    686 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    364.7 g
  • Cukor
    237 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    605.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    801 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    58 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    138 micro
  • Kolin:
    321 mg
  • Retinol - A vitamin:
    249 micro
  • α-karotin
    109 micro
  • β-karotin
    6289 micro
  • β-crypt
    605 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1024 micro
Összesen 2185 kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    217.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.1 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    501 micro
  • β-crypt
    48 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 173 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Fogunk egy tortaformát, és elég vastagon kikenjük vajjal az alját.
  2. Majd a süti tetejére valókat a barack nélkül mindent összekeverünk. Ha megvan, a megmosott, félbevágott barackokat belemártjuk a cukros masszába, és a kikent formába rakjuk őket szorosan. Ha marad még cukros masszánk, akkor ráöntjük a barackok tetejére.
  3. A tészta hozzávalóit összekeverjük egy tálban, majd a barackok tetejére öntjük úgy, hogy mindet befedje. Majd ütögessük oda, hogy a levegő kijöjjön belőle.
  4. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
  5. Ha kész, egyből kiszedjük a formából. Már langyosan tálalhatjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 155
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 17641
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gondoltam, megpróbálok egy ilyen fajta sütit is megsütni, és így sikerült.

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...