r
Nosalty Logó

Barackos bögrés süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Ryn
Barackos bögrés süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 723 kcal
  • 9% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 2889 kcal
  • 9% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 323 kcal
  • 9% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.5 g

Zsír

  • Összesen
    41 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1329.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    382 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    532 mg
  • Nátrium
    287 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    77.3 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 723 kcal
  • 9% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.9 g

Zsír

  • Összesen
    164 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    117 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5319.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    91 mg
  • Kálcium
    1526 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    377 mg
  • Foszfor
    2128 mg
  • Nátrium
    1149 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    27 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    309.1 g
  • Cukor
    125 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    113.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    41 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    235 micro
  • Kolin:
    165 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    213 micro
  • β-crypt
    47 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    296 micro
Összesen 2889 kcal
  • 9% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    18.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    593.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    170 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    237 mg
  • Nátrium
    128 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.5 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 323 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A mogyorót, átszitált lisztet, a cukorral és sütőporral alaposan összekeverjük egy nagy tálban (közben a sütőt beállítjuk hőlégkeverésre és 180 fokra). Ha elkevertük a száraz alapanyagot, hozzáadjuk a tojást és az olajat. Lassan keverjük, és adagoljuk hozzá a tejet.
  2. Szép simára elkeverjük, majd egy csatos tortaforma aljába teszünk sütőpapírt, erre öntjük rá a tésztát. A lecsepegtetett barackot vékony szeletekre vágjuk, vagy apróra, a tésztához keverjük egy részét. (Sütés közben nem süllyed bele a tésztába a mogyoró miatt). A másik adagot pedig a tészta tetejére halmozzuk.
  3. Ezután az előmelegített sütőben szép aranybarnára sütjük. Miután kihűlt, levesszük róla a kapcsos formát, és szeletelve tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 18x5
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 9 alkalommal
  • Receptkönyvben: 11
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3227
  • Feltöltés dátuma: 2018. február 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Régi kedvencünket kicsit átvariáltuk, a siker nem maradt el szerencsére.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...