r
Nosalty Logó

Balzsamkrémes kecskesajt céklaágyon

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Balzsamkrémes kecskesajt céklaágyon
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 777 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 3109 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 225 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.5 g

Zsír

  • Összesen
    39.8 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2295.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    504 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    106 mg
  • Foszfor
    574 mg
  • Nátrium
    1060 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    67 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    165.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    438 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    198 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    401 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    446 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    944 micro
Összesen 777 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    146.2 g

Zsír

  • Összesen
    159.1 g
  • Telített zsírsav
    88 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    316 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9183.6 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    161 mg
  • Kálcium
    2017 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    424 mg
  • Foszfor
    2294 mg
  • Nátrium
    4241 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    268.1 g
  • Cukor
    51 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    663.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1752 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    88 micro
  • K vitamin:
    153 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    793 micro
  • Kolin:
    185 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1604 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1785 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3775 micro
Összesen 3109 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    664.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    146 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    166 mg
  • Nátrium
    307 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    48 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    116 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    129 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    273 micro
Összesen 225 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A céklát alufóliába tekerjük és egy óra alatt megsütjük 200°C-on.
  2. A rucolán elhelyezzük a szép vékony szeletekre vágott céklákat, majd megszórjuk sóval és borssal.
  3. A kecskesajtot, nem grillezzük, hanem serpenyőbe tesszük. Mikor elkezd olvadni és érezzük, hogy átmelegedett ráhelyezzük a salátára.
  4. A megolvadt sajthoz, ami szinte tejszín állagú lesz ebben a formában, hozzáadjuk a balzsamkrémet, az olívaolajat és a mézet. Ezt használjuk öntetként, mellé friss baguettet tálaljunk.
  • Receptkönyvben: 73
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 9940
  • Feltöltés dátuma: 2009. május 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vannak a saláta kategóriák, és ezen belül a favoritok...ez annál is több. Főleg, hogy véletlen eredményként született meg hozzá az öntet...

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...