r
Nosalty Logó

Bajor pizza

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Kovács Dana Gabriella (Danadi's Kitchen)
Bajor pizza
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Pizza tészta

Feltét

Összesen 1402 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Pizza tészta

Feltét

Összesen 2805 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Pizza tészta

Feltét

Összesen 179 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.2 g

Zsír

  • Összesen
    52.6 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    104 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5704.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    564 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    633 mg
  • Nátrium
    4307 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    167.8 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    416.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    248 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    191 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    242 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    52 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    573 micro
Összesen 1402 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.3 g

Zsír

  • Összesen
    105.2 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    207 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11408.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    170 mg
  • Kálcium
    1128 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    204 mg
  • Foszfor
    1267 mg
  • Nátrium
    8614 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    335.5 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    833.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    496 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    53 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    382 micro
  • Kolin:
    141 mg
  • Retinol - A vitamin:
    484 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    104 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1146 micro
Összesen 2805 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    727.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    549 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    73 micro
Összesen 179 kcal

Hozzávalók

Pizza tészta

Feltét

Elkészítés

Pizza tészta

  1. Amennyiben a tésztát magunk akarjuk elkészíteni, úgy a folyamatot legalább 1 órával korábban kezdjük. A liszthez adjuk az élesztőt, a sót, az olajat és a vizet. Jól összedolgozzuk.
  2. Lehet, hogy még lisztezni kell, ha a tészta nem akar összeállni. Takarjuk le és 40 percig kelesszük. Nyújtsuk ki. Ebből a mennyiségből egy nagy tepsi lesz vagy 3 kerek pizza lap.

Feltét

  1. A káposztát kinyomkodjuk, hozzáadjuk a köményt és félretesszük. A tejfölt elkeverjük a mustárral, sózzuk borsozzuk. A felvágottat kockázzuk. A pizza tésztát kinyújtjuk és egy tepsire tesszük.
  2. Megkenjük a tejfölös-mustáros alappal. Elrendezzük rajta a savanyú káposztát és megszórjuk a kockázott hússal. A sajtot nagy lyukú reszelőn lereszeljük és megszórjuk a pizzánkat. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük, majd néhány percig még állni hagyjuk tálalás előtt.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 824
  • Feltöltés dátuma: 2021. november 04.

Ajánló

Használhatunk kész pizza alapot is. :)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bajor pizza
Kovács Dana Gabriella (Danadi's Kitchen) 27 recept

Hozzávalók

Pizza tészta

Feltét

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...