Baconös tojássaláta
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 9% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 21% Zsír
Összesen
395
kcal
- 9% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 21% Zsír
Összesen
2372
kcal
- 9% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 21% Zsír
-
46.3g tojás58 kcal
-
8.4g bacon33 kcal
-
0.7g napraforgó olaj6 kcal
-
16.8g majonéz90 kcal
-
12.6g joghurt8 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
15.2g metélőhagyma5 kcal
Összesen
200
kcal
- 9% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 14.6 g
Zsír
-
Összesen 36.2 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 314 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 844.8 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 29 mg
-
Kálcium 104 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 27 mg
-
Foszfor 229 mg
-
Nátrium 452 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.7 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 118.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 203 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 18 mg
-
D vitamin: 69 micro
-
K vitamin: 64 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 71 micro
-
Kolin: 250 mg
-
Retinol - A vitamin: 138 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 785 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 503 micro
Összesen
395
kcal
- 9% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 87.5 g
Zsír
-
Összesen 217.3 g
-
Telített zsírsav 44 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 39 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 19 g
-
Koleszterin 1886 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5068.9 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 174 mg
-
Kálcium 624 mg
-
Vas 12 mg
-
Magnézium 165 mg
-
Foszfor 1371 mg
-
Nátrium 2713 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 28.3 g
-
Cukor 20 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 710.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1218 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 105 mg
-
D vitamin: 416 micro
-
K vitamin: 385 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 427 micro
-
Kolin: 1502 mg
-
Retinol - A vitamin: 826 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 4709 micro
-
β-crypt 44 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3016 micro
Összesen
2372
kcal
- 9% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 7.4 g
Zsír
-
Összesen 18.3 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 159 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 426.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 53 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 115 mg
-
Nátrium 228 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 59.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 103 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 35 micro
-
K vitamin: 32 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 36 micro
-
Kolin: 126 mg
-
Retinol - A vitamin: 70 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 396 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 254 micro
Összesen
200
kcal
Hozzávalók
-
10 db tojás
-
100 g bacon
-
1 ek napraforgó olaj
-
200 g majonéz
-
150 g joghurt
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
1 csokor metélőhagyma
Elkészítés
- A tojásokat megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk, és hűlni hagyjuk.
- A bacont kockákra vágjuk, a forró olajban ropogósra sütjük, hagyjuk hűlni.
- A majonézt simára kavarjuk a joghurttal. Sóval, borssal ízesítjük.
- A metélőhagymát megmossuk, gyűrűkre vágjuk. A tojásokat apróra vágjuk.
- Az egészet összekeverjük, ha szükséges, sóval, borssal ízesítjük.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 433
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 14
- Össznézettség: 31137
- Feltöltés dátuma: 2015. március 12.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A salátához keverhetünk egy doboz csemegekukorica konzervet is.