r
Nosalty Logó

Baconos-gombás-sajtos csirkemell rolád

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Katharosz
Baconos-gombás-sajtos csirkemell rolád
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 805 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 3228 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 163 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.1 g

Zsír

  • Összesen
    63.7 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    232 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1770.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    425 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    625 mg
  • Nátrium
    598 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    257.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    240 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    168 mg
  • Retinol - A vitamin:
    237 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 805 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    196.2 g

Zsír

  • Összesen
    254.7 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    99 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    927 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7083.6 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    221 mg
  • Kálcium
    1701 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    239 mg
  • Foszfor
    2501 mg
  • Nátrium
    2391 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.4 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    1029 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    960 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    157 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    61 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    161 micro
  • Kolin:
    671 mg
  • Retinol - A vitamin:
    949 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    140 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    259 micro
Összesen 3228 kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    355.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    125 mg
  • Nátrium
    120 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 163 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kicsontozzuk a csirkemellet, majd 4 szeletbe vágjuk, ha szükséges, kissé kiverjük. Ezután besózzuk a szeleteket, majd beáztatjuk a tejbe egy éjszakára, így nem szárad ki a sütés alatt.
  2. A finomra vágott hagymát kevés sóval megfonnyasztjuk az olajon, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és a zsírjára sütjük, hűlni hagyjuk.
  3. A kihűlt gombához keverjük a tojást és a durvára reszelt sajtot, majd sóval és borssal ízesítjük. Egy tűzálló tálat vajjal kikenünk.
  4. Egy tálcán kiterítünk 3 szelet bacont erre ráterítünk egy szelet csirke mellett, ráhalmozzuk és szétterítjük rajta a gombás töltelék negyed részét, majd a szalonna segítségével feltekerjük, és a kivajazott sütőformánkba tesszük a roládot.
  5. A másik három szelettel ugyanígy járunk el.
  6. Sütés 190-200 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig, amíg a szalonna megsül rajta, ez sütőfüggő. Ízlés szerint salátával, stb. tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 77
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6027
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Baconos-gombás-sajtos csirkemell rolád
Katharosz 499 recept

Egyszerűen elkészíthető, könnyű és finom étel. Forrás: net.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...