r
Nosalty Logó

Baconös gombás lecsó tükörtojással

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Hobbychef
Baconös gombás lecsó tükörtojással
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 416 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 830 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 63 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.7 g

Zsír

  • Összesen
    28 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    213 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    969.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    111 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    294 mg
  • Nátrium
    468 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.2 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    486.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    191 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    213 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    87 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    194 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    178 micro
  • β-karotin
    1209 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    3216 micro
  • Lut-zea
    1414 micro
Összesen 416 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.4 g

Zsír

  • Összesen
    56 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    426 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1939 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    222 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    130 mg
  • Foszfor
    588 mg
  • Nátrium
    935 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.3 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    973.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    382 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    426 mg
  • D vitamin:
    95 micro
  • K vitamin:
    174 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    202 micro
  • Kolin:
    389 mg
  • Retinol - A vitamin:
    166 micro
  • α-karotin
    356 micro
  • β-karotin
    2417 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    6433 micro
  • Lut-zea
    2827 micro
Összesen 830 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    150.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    46 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    187 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    498 micro
  • Lut-zea
    219 micro
Összesen 63 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paprikákat felkarikázzuk.
  2. A hagymákat felszeleteljük, az újhagyma zöldjét félretesszük.
  3. Egy serpenyőben olajon megpirítjuk a bacont, majd a hagymákat dinszteljük, rátesszük a paprikát.
  4. Közben a gombát szeleteljük, a paradicsomot négybe vágjuk. Mennek ezek is a serpenyőbe. Fűszerezzük.
  5. Amikor a zöldségek már csak nem megpuhultak, a kanállal mélyítünk két gödröt, ebbe ütjük a tojásokat. A sütőt előmelegítjük 200 C fokra, grillfokozaton.
  6. A lecsót megszórjuk az újhagyma zöldjével, s a serpenyőt 10 percre áttesszük a sütőbe.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1930
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 28.

Ajánló

Tálaláskor a lecsó felét tányérra szedem, kenyérrel fogyasztom, vörösbort iszom hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Kedvencem, a megunhatatlan lecsó sokadik változata.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...