r
Nosalty Logó

Babos káposzta kakassal bolondítva

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Edit
Babos káposzta kakassal bolondítva
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 778 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 6219 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 124 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.5 g

Zsír

  • Összesen
    45.2 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    119 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2688 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    252 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    186 mg
  • Foszfor
    448 mg
  • Nátrium
    1755 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.4 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    405.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    323 micro
  • Kolin:
    162 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    57 micro
  • β-karotin
    253 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    965 micro
  • Lut-zea
    889 micro
Összesen 778 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    331.6 g

Zsír

  • Összesen
    361.9 g
  • Telített zsírsav
    124 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    155 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    59 g
  • Koleszterin
    955 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    21504.3 g
  • Cink
    37 mg
  • Szelén
    225 mg
  • Kálcium
    2014 mg
  • Vas
    93 mg
  • Magnézium
    1489 mg
  • Foszfor
    3581 mg
  • Nátrium
    14044 mg
  • Réz
    8 mg
  • Mangán
    13 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    427.1 g
  • Cukor
    67 mg
  • Élelmi rost
    145 mg

VÍZ

  • Összesen
    3243.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    608 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    563 mg
  • D vitamin:
    306 micro
  • K vitamin:
    346 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    78 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2582 micro
  • Kolin:
    1292 mg
  • Retinol - A vitamin:
    418 micro
  • α-karotin
    455 micro
  • β-karotin
    2021 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    7115 micro
Összesen 6219 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    431.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    282 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    41 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    155 micro
  • Lut-zea
    143 micro
Összesen 124 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát kockára vágjuk és a zsíron megdinszteljük.
  2. Pirospaprikát teszünk rá, pici vízzel felöntjük és a kakashúst rátesszük. Sózzuk, borsozzuk.
  3. A babot jól megmossuk és rászórjuk a húsra .
  4. A kimosott savanyúkáposztát is rátessszük, felöntjük annyi vízzel, hogy majdnem ellepje és kb. 2 órát főzzük.
  5. Amikor a víz már elfőtt róla és a bab már puha, rávágjuk a paradicsomot és paprikát és puhára főzzük.
  6. Ekkora már víz nem igen lesz rajta, ezért többször keverjük meg, nehogy odaégjen.
  7. Ha kell utána ízesítünk.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 57
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 8860
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 01.

Ajánló

Ha legközelebb elkészítem egy marék árpagyöngyöt is teszek bele, és Római tálban fogom készíteni. Tálaláskor tejfölt is lehet hozzáadni. Jó étvágyat hozzá!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Lapult a hűtőben egy feldarabolt kakas. Nem akartam sima kakaspörit főzni, ezért gazdagítottam babbal és káposztával. Mivel én sosem áztatom be a babot ezért kicsit tovább tart a főzés, de a kakasnak úgyis kell bőven idő, hogy megpuhuljon.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...