r
Nosalty Logó

Babgulyás 2.

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Dorka
Babgulyás 2.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 767 kcal
  • 13% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 4600 kcal
  • 13% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 179 kcal
  • 13% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52.4 g

Zsír

  • Összesen
    31.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    117 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2947.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    268 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    218 mg
  • Foszfor
    676 mg
  • Nátrium
    1710 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.1 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    241.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    563 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    385 micro
  • Kolin:
    190 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    2075 micro
  • β-karotin
    5439 micro
  • β-crypt
    124 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    532 micro
Összesen 767 kcal
  • 13% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    314.3 g

Zsír

  • Összesen
    186.7 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    703 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    17686.6 g
  • Cink
    49 mg
  • Szelén
    315 mg
  • Kálcium
    1608 mg
  • Vas
    72 mg
  • Magnézium
    1310 mg
  • Foszfor
    4054 mg
  • Nátrium
    10258 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    438.7 g
  • Cukor
    61 mg
  • Élelmi rost
    112 mg

VÍZ

  • Összesen
    1448.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3378 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    98 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    171 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    57 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2309 micro
  • Kolin:
    1139 mg
  • Retinol - A vitamin:
    110 micro
  • α-karotin
    12450 micro
  • β-karotin
    32636 micro
  • β-crypt
    742 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    3191 micro
Összesen 4600 kcal
  • 13% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    686.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    157 mg
  • Nátrium
    398 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    131 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    90 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    483 micro
  • β-karotin
    1266 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    124 micro
Összesen 179 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A babot átválogatjuk és hideg vízzel átmossuk.
  2. A zöldségeket meghámozzuk, karikára vágjuk és a babbal együtt, kb 2 literhideg vízzel felöntve feltesszük főni.
  3. A hagymát apróra, a húsokat nagyobb kockákravágjuk.
  4. A hagymát a zsíron megpirítjuk, majd a tűzről lehúzva megszórjuk pirospaprikával és hozzáadjuk a húst. Fedő alatt megpároljuk. (Mintha pörköltet készítenénk.)
  5. Ha a bab és a zöldségek megfőttek, hozzáöntjük a már megfőtt húst és összefőzzük. Kóstolás után, ha szükséges sózzuk.
  • Elkészítettem: 25 alkalommal
  • Receptkönyvben: 550
  • Tegnapi nézettség: 16
  • 7 napos nézettség: 155
  • Össznézettség: 326582
  • Feltöltés dátuma: 2009. szeptember 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A receptet még Anyától tanultam, az egész család nagyon szereti.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...