r
Nosalty Logó

Ázsiai garnélás egytál

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Guxj
Ázsiai garnélás egytál
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 18% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1378 kcal
  • 18% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 5511 kcal
  • 18% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 250 kcal
  • 18% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    89.5 g

Zsír

  • Összesen
    55.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    158 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3375.3 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    141 mg
  • Kálcium
    306 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    401 mg
  • Foszfor
    1402 mg
  • Nátrium
    1100 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    139.8 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    218.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    388 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    610 micro
  • Kolin:
    133 mg
  • Retinol - A vitamin:
    68 micro
  • α-karotin
    1238 micro
  • β-karotin
    3227 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1542 micro
Összesen 1378 kcal
  • 18% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    358 g

Zsír

  • Összesen
    222 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    89 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    94 g
  • Koleszterin
    630 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13501.1 g
  • Cink
    37 mg
  • Szelén
    563 mg
  • Kálcium
    1224 mg
  • Vas
    41 mg
  • Magnézium
    1603 mg
  • Foszfor
    5608 mg
  • Nátrium
    4399 mg
  • Réz
    8 mg
  • Mangán
    17 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    559.3 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    64 mg

VÍZ

  • Összesen
    874.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1551 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    81 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    327 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    54 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2440 micro
  • Kolin:
    531 mg
  • Retinol - A vitamin:
    270 micro
  • α-karotin
    4951 micro
  • β-karotin
    12906 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    6166 micro
Összesen 5511 kcal
  • 18% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    16.3 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    613.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    255 mg
  • Nátrium
    200 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    111 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    225 micro
  • β-karotin
    587 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    280 micro
Összesen 250 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A spagettit a szokásos módon al dante megfőzzük sós vízben.
  2. A garnélát előkészítjük. Ha friss: megtisztítjuk, ha fagyasztott: hagyjuk felengedni. Sózzuk, meglocsoljuk citromlével, és forró olajon, magas hőfokon sütjük kb. negyed órán át.
  3. A zöldségeket felaprítjuk. A pórét vastag karikákra, a cukkinit és a répát vékony, hosszú csíkokra vágjuk. A szójababot két-három részre szeleteljük.
  4. Ha a garnéla már majdnem kész, rányomjuk a fokhagymagerezdeket, és összeforgatjuk a zöldségekkel. Ha a zöldségek roppanósak, kikanalazunk mindent, és félretesszük.
  5. A maradék olajra öntjük a tésztát, folyamatos kevergetés mellett hozzáöntjük a szójaszószt is, és ropogósra pirítjuk.
  6. Mindent összeöntünk, és újra átforgatjuk. Szükség szerint adunk még hozzá szójaszószt. Forrón tálaljuk.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 7 alkalommal
  • Receptkönyvben: 103
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 4284
  • Feltöltés dátuma: 2017. április 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy izgalmas egytálétel szójababbal, garnélával és pirított tésztával az ázsiai konyhából. Ínyenceknek kötelező!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek