r
Nosalty Logó

Aszalt paradicsommal töltött csirke

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Aszalt paradicsommal töltött csirke
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 17% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 825 kcal
  • 17% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3299 kcal
  • 17% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 266 kcal
  • 17% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    51.1 g

Zsír

  • Összesen
    46.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    185 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1499.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    280 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    124 mg
  • Foszfor
    599 mg
  • Nátrium
    429 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.6 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    153.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    162 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    77 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    197 mg
  • Retinol - A vitamin:
    111 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    610 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    11476 micro
  • Lut-zea
    1268 micro
Összesen 825 kcal
  • 17% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    204.5 g

Zsír

  • Összesen
    185.7 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    76 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    54 g
  • Koleszterin
    741 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5999 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    231 mg
  • Kálcium
    1121 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    495 mg
  • Foszfor
    2396 mg
  • Nátrium
    1716 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    206.6 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    613.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    649 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    57 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    67 micro
  • K vitamin:
    308 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    75 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    337 micro
  • Kolin:
    787 mg
  • Retinol - A vitamin:
    444 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2438 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    45902 micro
  • Lut-zea
    5070 micro
Összesen 3299 kcal
  • 17% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    16.5 g

Zsír

  • Összesen
    14.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    482.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    193 mg
  • Nátrium
    138 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    196 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    3694 micro
  • Lut-zea
    408 micro
Összesen 266 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az egész csirkemelleket kettévágjuk, majd hosszában bevágjuk, kettéhajtjuk, kicsit klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. A hússzeletekre szórjuk a reszelt, vagy vékony szeletekre vágott sajtot, a darabolt szárított paradicsomot és a bazsalikomleveleket. A hússzeleteket feltekerjük, és hústűvel összetűzzük a hengereket.
  3. Olajat forrósítunk, eközben liszt-tojás-zsemlemorzsába forgatjuk a töltött húsokat, és minden oldalát lassú tűzön jól átsütjük.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 162
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 8622
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 18.

Ajánló

Balzsamecetes salátával, sült krumplival, rizzsel, vagy hidegtálak részeként.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Változat szárított paradicsomra.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...