Angol karaj
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
8zsuzsa8
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 18% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
533
kcal
- 18% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
2131
kcal
- 18% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 50.5 g
Zsír
-
Összesen 35.1 g
-
Telített zsírsav 16 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 19 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 231 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1123.6 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 61 mg
-
Kálcium 198 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 57 mg
-
Foszfor 552 mg
-
Nátrium 250 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 201.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 188 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 57 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 157 mg
-
Retinol - A vitamin: 185 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 35 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 62 micro
Összesen
533
kcal
- 18% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 202.1 g
Zsír
-
Összesen 140.5 g
-
Telített zsírsav 66 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 75 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 19 g
-
Koleszterin 923 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4494.5 g
-
Cink 17 mg
-
Szelén 243 mg
-
Kálcium 791 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 229 mg
-
Foszfor 2207 mg
-
Nátrium 1001 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 805.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 753 micro
-
B6 vitamin: 6 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 229 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 45 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 43 micro
-
Kolin: 627 mg
-
Retinol - A vitamin: 742 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 140 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 249 micro
Összesen
2131
kcal
- 18% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17.1 g
Zsír
-
Összesen 11.9 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 78 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 379.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 21 mg
-
Kálcium 67 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 187 mg
-
Nátrium 85 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 68.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 64 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 19 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 53 mg
-
Retinol - A vitamin: 63 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 12 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 21 micro
Összesen
180
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A húst kiveregetjük, sóval, fűszerekkel bedörzsöljük.
- A vajon átsütjük, kevés vízzel puhára pároljuk.
- A lesütött húst tűzálló tálba helyezzük, megkenjük a tojás, tej, mustár, sajt keverékével.
- Forró sütőben 4-5 percig sütjük.
- Sütés ideje: 5 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 268
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 5
- Össznézettség: 22931
- Feltöltés dátuma: 2012. január 18.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
8zsuzsa8
210 recept
A recept eredete homályba vész, viszont gyakran készítem, ha "gyenge gyomrú" vendégem van. Vajas zöldséggel (répával, borsóval, zöldbabbal) tálalom. Mindig sikere van. Előre elkészíthető, az előétel vagy leves elfogyasztása alatt készre pirul.