r
Nosalty Logó

Ananászos-joghurtos süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
samuraj
Ananászos-joghurtos süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 518 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 4137 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 272 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    20.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    948.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    238 mg
  • Nátrium
    542 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75.9 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    128 micro
Összesen 518 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66 g

Zsír

  • Összesen
    166.5 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    65 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    50 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7590.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    163 mg
  • Kálcium
    1059 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    109 mg
  • Foszfor
    1908 mg
  • Nátrium
    4333 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    607.4 g
  • Cukor
    358 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    293.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    314 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    54 mg
  • C vitamin:
    61 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    192 micro
  • Kolin:
    607 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1028 micro
Összesen 4137 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    11 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    499.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    126 mg
  • Nátrium
    285 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 272 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Nálam a bögre 250 ml-es, tehát ezt vettem mértékül . Az ananász nálam fagyasztott volt, így kiolvasztottam és lecsepegtettem. A sütőt előmelegítjük 190 fokra, és alul -felül sütésre állítjuk.
  2. A tojást kikeverjük az olajjal, joghurttal, cukorral, vaníliával és a sóval. A lisztet átszitáljuk a sütőporral együtt. Belekeverjük a nedves anyagokba.
  3. Egy közepes tepsit kibélelünk sütőpapírral, és beleöntjük a masszát. A tetejére szórjuk az ananászt és picit lenyomkodjuk.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 36 alkalommal
  • Receptkönyvben: 46
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 2869
  • Feltöltés dátuma: 2017. augusztus 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ananászos-joghurtos süti
samuraj 9 recept

Egy régi ismerőstől kaptam az alapreceptet, kicsit tovább fejlesztettem. A bögre nálam 250 ml-es, ezt vettem alapul. Kevesebb cukorral is lehet csinálni, az ananász édességétől függően. Én általában csak 1 bögrével teszek bele. Más gyümölccsel is készíthető.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...