Almás kenyér
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Vica
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 5% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
911
kcal
- 5% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
3634
kcal
- 5% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.7 g
Zsír
-
Összesen 21 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 13 g
-
Koleszterin 94 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1241.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 35 mg
-
Kálcium 294 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 75 mg
-
Foszfor 550 mg
-
Nátrium 282 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 171.9 g
-
Cukor 104 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 128.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 54 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 60 micro
-
Kolin: 96 mg
-
Retinol - A vitamin: 50 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 36 micro
-
β-crypt 15 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 170 micro
Összesen
911
kcal
- 5% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 62.9 g
Zsír
-
Összesen 84 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 51 g
-
Koleszterin 375 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4967.6 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 139 mg
-
Kálcium 1175 mg
-
Vas 12 mg
-
Magnézium 299 mg
-
Foszfor 2201 mg
-
Nátrium 1127 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 6 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 687.6 g
-
Cukor 415 mg
-
Élelmi rost 30 mg
VÍZ
-
Összesen 515.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 217 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 24 mg
-
D vitamin: 79 micro
-
K vitamin: 18 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 240 micro
-
Kolin: 383 mg
-
Retinol - A vitamin: 202 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 145 micro
-
β-crypt 58 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 680 micro
Összesen
3634
kcal
- 5% Fehérje
- 51% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.4 g
Zsír
-
Összesen 5.9 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 26 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 347.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 82 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 154 mg
-
Nátrium 79 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 48.1 g
-
Cukor 29 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 36.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 17 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 14 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 10 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 48 micro
Összesen
254
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Az almát lereszeljük.
- Majd összekeverjük a dióval, mazsolával, a két tojással és a sütőporos lisztel.
- A tésztát kivajazott őzgerincformába öntjük.
- 180 fokra előmelegített sütőben 30-40 percig sütjük.
- Sütés ideje: 40 perc
- Receptkönyvben: 98
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 32
- Össznézettség: 19511
- Feltöltés dátuma: 2009. október 24.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
Vica
37 recept
Ez a süti ideálisnak bizonyult a kicsit savanyúbb alma eltüntetésére, ami egy rossz bevásárlás következtében a nyakunkon maradt. Az eredeti recept szerint a reszelt almát 4-5 órán keresztül lecukrozva állni kell hagyni. Ez alatt az idő alatt az alma levet enged és a süti szárazabb lesz. Én jobban szeretem, ha kicsit szaftosabb és nem kell küszködni a lenyeléssel. Ezt a lépést én ki szoktam hagyni. Meg egyébként is, kinek van ideje 4-5 órát várni egy sütire?!