Vegyes savanyúság

Vegyes savanyúság

Leírás

Többféle, általában 5-7 szeletelt zöldség, ecetes felöntőlében tartósítva. A fehér káposzta és vöröshagyma a két állandó alapanyag, ezek mellé kerülhet: paprika, uborka, zöld dinnye, zöld paradicsom. Pörköltek, paprikás vagy sült húsok mellé kínálható. Étvágyfokozó hatása van, valamint segít a zsíros, nehéz ételek megemésztésében. Köznyelvben elterjedt elnevezése a csalamádé.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás előtt napfénytől védett, száraz, hűvös helyen. Felbontás után ajánlott hűtőben tárolni.

100g Vegyes savanyúság

fehérjetartalom

1 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

7 g

víztartalom

0 g

gramm vegyes savanyúság?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

1 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezeket a sonkákat ne vedd meg a boltban, mert megbánod

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) idén sem hagyja magára azokat a vásárlókat, akik nehezebben igazodnak el a széles választékú sonkakínálatot nézegetve. Összegyűjtötték, mi mindenre kell figyelni, hogy a lehető legjobb minőségű, valóban jóízű sonkák kerüljenek az ünnepi asztalra!

Top Receptek

Egyszerű sajttekercs

A vendégségek koronázatlan királynője a hidegtál. Mindenféle húskészítményt, sajtokat és kencéket szervírozhatunk egy tálcán. A sajttekercs egy keveréke ezeknek, hiszen sajt, sonka, ...

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!