Vajkaramella
Leírás
A tejkaramella vajjal készített változata, amelyet egyszerűbb elkészíteni, mint a tejkaramellát. A vajkaramella esetében a kristálycukor helyett porcukrot, a tej helyett pedig sűrített tejet, illetve a kettő elegyét szokták használni.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Száraz, hűvös helyen.
100g Vajkaramella
fehérjetartalom
0.03 g
zsírtartalom
9003.032 g
szénhidráttartalom
90.4 g
víztartalom
5.25 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
391 mg
Kalcium
4 mg
Foszfor
1 mg
Cink
0.09 mg
Top vitaminok
Kolin
0.8 mg
E vitamin
0.09 mg
A vitamin
28 µg
Retinol
27 µg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0.03 g
Zsír
telített zsírsav
2.065 g
egyszeresen telített zsírsav
0.845 g
többszörösen telített zsírsav
0.122 g
koleszterin
9 g
ásványi anyagok
Kalcium
4 mg
Vas
0.01 mg
Foszfor
1 mg
Nátrium
391 mg
Cink
0.09 mg
Réz
0.001 mg
Mangán
0.001 mg
Szelén
0.6 µg
szénhidrát
cukor
80.46 g
víz
5.25 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.012 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.016 mg
Niacin - B3 vitamin
0.002 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.004 mg
Kolin
0.8 mg
Retinol
27 µg
Béta-karotin
6 µg
E vitamin
0.09 mg
K vitamin
0.3 µg
A vitamin
28 µg