r
Nosalty Logó

Samoas cserkész sütik The Cake Factory-tól

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Samoas cserkész sütik The Cake Factory-tól
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Az alaphoz

A kókuszos tetőhöz

A díszítéshez

510
Kalória
3.8g
Fehérje
59.3g
Szénhidrátok
30g
Zsír
5.4g
Víz
24g
Koleszterin
5.5g
Rost
41.7g
Cukor
  • 4% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 31% Zsír

Az alaphoz

A kókuszos tetőhöz

A díszítéshez

Összesen 510 kcal
  • 4% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 31% Zsír

Az alaphoz

A kókuszos tetőhöz

A díszítéshez

Összesen 6127 kcal
  • 4% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 31% Zsír

Az alaphoz

A kókuszos tetőhöz

A díszítéshez

Összesen 502 kcal
  • 4% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 5% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    30 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    331.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    146 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.3 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

Víz

  • Összesen
    5.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 510 kcal
  • 4% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 5% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.1 g

Zsír

  • Összesen
    360.3 g
  • Telített zsírsav
    273 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    289 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3981.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    108 mg
  • Kálcium
    280 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    592 mg
  • Foszfor
    1195 mg
  • Nátrium
    1751 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    711.3 g
  • Cukor
    501 mg
  • Élelmi rost
    66 mg

Víz

  • Összesen
    64.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    868 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    103 mg
  • Retinol - A vitamin:
    846 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    250 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 6127 kcal
  • 4% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 5% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    29.5 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    326.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    98 mg
  • Nátrium
    144 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.3 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    5.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 502 kcal

Elkészítés

Az alaphoz

  1. A keksz alapjához a puha vajat krémesítsük a cukorral 1 percig. A lisztet keverjük össze a sütőporral, és vaníliás cukorral, szitáljuk át, majd a felét keverjük hozzá a vajas részhez. Hagyjuk kicsit keveredni, majd adjuk hozzá a másik felét is, a tejjel együtt. Mikor már összeállt, csomagoljuk fóliába, és tegyük a hűtőbe 1 órára.
  2. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, és két tepsit béleljünk ki sütőpapírral. Keressünk egy 5, és 2 cm átmérőjű kör kiszúrót, vagy egy linzerszaggatót is.
  3. Nyújtsuk ki 3 mm-re a tésztát, és szaggassuk ki az 5 cm-es kiszúróval, majd mindegyik közepét szúrjuk ki a 2 cm-essel. Tegyük tepsire, és süssük 15 percig, vagy ameddig mindenhol enyhén barna. Tegyük hűlni őket egy sütőrácsra.

A kókuszos tetőhöz

  1. A vajkaramellát vízgőz fölött olvasszuk össze a tejjel, és a 3/4-ét öntsük a kókuszchipshez. Jól keverjük össze, és tegyük félre. A maradék karamellel kenjük meg a kihűlt kekszeket, majd kis darabokban nyomjuk rá a kókuszos keveréket.
  2. Tegyük hűtőbe 10 percre, hogy megdermedjen.

A díszítéshez

  1. Olvasszuk fel a csokit, és mindegyik keksz alját mártsuk bele. Tegyük őket szilikonos sütőpapírra, majd csíkozzuk be csokival. Tegyük a hűtőbe 30 percre, vagy ameddig megszilárdul a csoki.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses

Egy amerikai oldalon láttam ezt a receptet, és olyan jól nézett ki, hogy muszáj volt kipróbálnom - kis változtatásokkal. :) További receptjeimért kattintsanak a blogomra.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Lakos Benedek

Diós-birsalmás linzerkarika

Megfogtam az összes kedvenc ízemet és alapanyagomat és létrehoztam nekik egy aprósüteményt, ahol boldogan élhetnek együtt. A végeredmény az alábbi karácsonyi linzer, amelyből egy falat ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

A dubaji csoki után most a vattacukros Angel Hair hódít...

Ezt nem láttuk jönni. Már hosszú hónapok óta tart a dubajicsoki-őrület, és úgy tűnt egyhamar nem is fog alábbhagyni a lelkesedés iránta. Most azonban új kihívó tűnt fel a láthatáron. Az Angel Hair, azaz angyalhaj csokoládé meghökkentő külsejével borzolja a kedélyeket.

6 alapanyag, amit nem szabadna mogyoróvajjal párosítani

Manapság már itthon is egyre népszerűbb alapanyag a mogyoróvaj, amit általában zabkásába teszünk vagy dzsemmel szendvicset készítünk belőle. De nem minden párosítás ennyire szerencsés: mutatjuk, mivel nem érdemes kombinálni, hogy ne térjünk le a harmonikus ízek útjáról.

Top Receptek

Vadász-nokedli

A kedvenc német netes receptes oldalamon találtam ezt a receptet, amit egy osztrák hölgy tett fel.  Olyan igazi, téli, laktató tésztaétel.  Hogy miért vadász a címe? Mert így ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!