Tenger gyümölcsei mix

Különböző tengeri állatok, garnéla, kagyló, bébipolip, vongole, tintahal, stb. összefoglaló neve. Keverékként fagyasztott állapotban is megvásárolható. A tengeri herkentyűk jelentős D-vitamin készlettel rendelkeznek, ezért fontos a fogyasztásuk (főleg a téli hónapokban). A mediterrán konyha előszeretettel alkalmazza különböző saláták, levesek, tészták, pizzák, rizottók készítésekor, de önálló fogásként is (egy könnyű körettel) tökéletesen megállja a helyét.
Bármikor.
Kizárólag mélyhűtőben. Felengedés után tilos visszafagyasztani.
fehérjetartalom
14.67 g
zsírtartalom
30000.499 g
szénhidráttartalom
3.57 g
víztartalom
78.98 g
Nátrium
601 mg
Foszfor
198 mg
Kalcium
39 mg
Magnézium
19 mg
Kolin
65 mg
B6 vitamin
0.01 g
E vitamin
0.68 mg
Niacin - B3 vitamin
0.35 mg
fehérje
14.67 g
Zsír
telített zsírsav
0.187 g
egyszeresen telített zsírsav
0.12 g
többszörösen telített zsírsav
0.192 g
koleszterin
30 g
ásványi anyagok
Kalcium
39 mg
Vas
1.62 mg
Magnézium
19 mg
Foszfor
198 mg
Nátrium
601 mg
Cink
0.51 mg
Réz
0.053 mg
Mangán
0.085 mg
Szelén
30.6 µg
szénhidrát
víz
78.98 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.015 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.04 mg
Niacin - B3 vitamin
0.35 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.148 mg
Folát
5 µg
Kolin
65 mg
Retinol
90 µg
E vitamin
0.68 mg
D vitamin
1 µg
K vitamin
0.2 µg
B12 vitamin
11.28 µg
A vitamin
90 µg
B6 vitamin
0.01 g
Mindent megmentünk, átalakítunk: a zöldségmaradék salátába, a húsvéti sonka palacsintába kerül, a száraz kalács pedig édes bundát kap!
NosaltySzinte lehetetlen kiküszöbölni, hogy a húsvéti dínom-dánom után ne legyen maradék, amivel nem tudunk mit kezdeni. E heti fogásaink segítő fakanalat nyújtanak, hogy minden, ami húsvéti alapanyag, méltó módon születhessen újjá!
NosaltyMájus 8-a a Magyar Fagylalt Napja, amit méltó módon kell ünnepelni, éppen ezért több száz cukrászda adja féláron fagyiját országszerte.
NosaltyAz életkor csak egy szám. Ha a következő dolgokat meg tudod tenni, akkor pedig egészen biztos, hogy még hosszú élet vár rád – legalábbis a szakértők kutatási eredményei alapján!
Mai Napi Tippünk elárulja, mi az, amit szinte mind elrontunk, amikor brokkolival sütünk-főzünk.
Május 8-a a Magyar Fagylalt Napja, amit méltó módon kell ünnepelni, éppen ezért több száz cukrászda adja féláron fagyiját országszerte.
A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Soha, de soha ne dobjátok ki a maradék burgonyapürét! Megmutatjuk a legjobb felhasználási módját egy gyors és egyszerű recepttel. Mindenképp próbáljátok ki, akár sima törtburgonyás ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!