Kékszőlőmagőrlemény

Kékszőlőmagőrlemény

Leírás

Kékszőlőmagból készített őrlemény, amely megőrzi a magban található jótékony hatású antioxidánsokat. A konyhában is sokoldalúan felhasználható, beltartalmi értéke hő hatására sem csökken jelentősen, így desszertek és kenyerek sütésekor is felhasználható.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Kékszőlőmagőrlemény

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm kékszőlőmagőrlemény?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

10 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...