Málnaecet

Málnaecet

Leírás

A málnaecet a málna levéből, ecetből és cukorból álló ital. Készítése: málnával megtöltünk egy üveget, ecetet adunk hozzá és 8-10 napig állni hagyjuk, majd leszűrjük a levét. Ezt többször megismételhetjük mindig friss gyümölcsökkel. Végül a leszűrt folyadékhoz cukrot adunk, 1:1 arányban, és 5 percig forraljuk, majd üvegekbe öntjük.1 pohár vízhez 1 ek. málnaecetet és 1 tk. mézet adva, frissítő üdítőitalt kapunk. Salátaöntetek hozzávalójaként is használják, különösen gyümölcssalátákhoz, de a kacsamellel és a szárnyasok májával is harmonizál

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen, lezárt palackban.

100g Málnaecet

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0.93 g

víztartalom

93.81 g

gramm málnaecet?

Top ásványi anyagok

Foszfor

8 mg

Kalcium

7 mg

Magnézium

5 mg

Nátrium

5 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Kalcium

7 mg

Vas

0.2 mg

Magnézium

5 mg

Foszfor

8 mg

Nátrium

5 mg

Cink

0.04 mg

Réz

0.008 mg

Mangán

0.249 mg

Szelén

0.1 µg

szénhidrát

cukor

0.4 g

víz

93.81 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...