Lecsókolbász

Lecsókolbász

Leírás

A lecsókolbász sokak szerint, a hagyományos magyar lecsó egyik elengedhetetlen kelléke; „fradi kolbász”, ill. „mindent bele” kolbász néven is elhíresült. A lecsókolbász ömlesztett húsipari készítmény, mely sertéshúst, gyártási szalonnát, vizet, sertésbőrkét, konyhasót, keményítőt, szójalisztet, fűszereket, ízfokozót és aromákat tartalmaz. A lecsókolbászt a lecsón kívül rakott krumpliba is szokták tenni.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Lecsókolbász

fehérjetartalom

13 g

zsírtartalom

8 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

61 g

gramm lecsókolbász?

Top ásványi anyagok

Nátrium

788 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

13 g

Zsír

telített zsírsav

8 g

ásványi anyagok

Nátrium

788 mg

szénhidrát

víz

61 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...