Kacsa testháj

Kacsa testháj

Leírás

A hízott kacsa belső részeit védő hájtömeg, amelyből a kacsazsír származik. A kacsa testhája nagyon könnyen, már a kéz melegétől megolvad. Felhasználható kacsa sütéséhez, de a disznózsír is kiváltható vele. Kacsazsírból kenhetünk pirítóst, ami igazán finom reggeli vagy vacsora.

Mikor vegyem

Bármikor, de főleg téli időszakban kapható.

hogyan tároljam

Hűtőben, hosszabb ideig ményhűtőben.

100g Kacsa testháj

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm kacsa testháj?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...