Habcsók
Leírás
Tojásfehérjéből és cukorból készített változatos formavilágú desszert. Főként karácsony környéke a „szezonja”, a lakás vagy a karácsonyfa díszítésére is szokták használni. Ha a cukros tojásfehérjéhez pár csepp ecetet vagy citromlevet adunk, könnyebb és keményebb habot kapunk. A habcsókot színezhetjük ételfestékkel, ízesíthetjük kókusszal, dióval, levendulával, a habzsákkal pedig sokféle formát süthetünk belőle.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Száraz, hűvös helyen.
100g Habcsók
fehérjetartalom
4 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
91 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
100 mg
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
4 g
Zsír
ásványi anyagok
Nátrium
100 mg
szénhidrát
cukor
91 g
vitaminok