Félédes vörösbor

Félédes vörösbor

Leírás

A bor szőlőből készült alkoholos ital, amelynek számos fajtája létezik, megkülönböztethetjük őket például a termőterület, a készítési eljárás, a szőlőfajta, vagy a cukortartalom alapján. A vörösbor kékszőlőből készült bor, amit a héjával együtt erjesztenek, így abból kivonódik a vöröses színezőanyag. A bor cukortartalma attól függ, hogy mennyi cukor marad vissza benne az erjedés után. Természetesen a maradék cukor mennyisége az erjesztés során befolyásolható. A félédes borok cukortartalma 12-45 g/l. A félédes vörösborok igazi társasági borok, amit nyugodtan eliszogathatunk egy délutáni beszélgetés vagy egy esti kártyaparti mellett. A félédes vörösbort kifejezetten ajánlják paprikás, illetve vörösboros ételek, májból és egyéb belsőségekből készült ételek, valamint egyes desszertek mellé.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Sötét, hűvös helyen.

100g Félédes vörösbor

fehérjetartalom

0.07 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

2.31 g

víztartalom

86.94 g

gramm félédes vörösbor?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.07 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

víz

86.94 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...