Cukormentes lekvár

A diabetikus lekvár csökkentett energiatartalmú gyümölcskészítmény. A lekvár abban különbözik a dzsemtől, hogy jobbára nem tartalmaz gyümölcsdarabokat, állaga egységesebb. A diabetikus ételek cukor helyett más, természetes vagy mesterséges édesítőket tartalmaznak. A diabetikus lekvárokat cukorbetegek és diétázók is fogyaszthatják, ízük szinte azonos lehet a hagyományos, cukorral készült termékekével. Felhasználhatjuk süteményekhez, palacsintákhoz épp úgy, mint a valódi lekvárokat.
Bármikor.
Hűvös helyen.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
26 g
víztartalom
0 g
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
rost
1 g
cukor
26 g
vitaminok
Május 8-a a Magyar Fagylalt Napja, amit méltó módon kell ünnepelni, éppen ezért több száz cukrászda adja féláron fagyiját országszerte.
NosaltyEnni akkor is kell hónap végén, ha az ember elherdálta a pénzét a húsvéti lakomára. Az áprilisi hónap olcsó receptje most ebben segíthet: szerény zöldségek és alapanyagok segítségével varázsol laktató levest a maradék sonkaléből.
Lakos BenedekAz életkor csak egy szám. Ha a következő dolgokat meg tudod tenni, akkor pedig egészen biztos, hogy még hosszú élet vár rád – legalábbis a szakértők kutatási eredményei alapján!
Németh OrsiA sétálás az egyik legjobb mozgásforma, ha fogyni szeretnénk. Na de mennyi az annyi?
Húsvéthétfőre sonkatekercses előétel, újragondolt koronázási saláta és sütés nélküli citromtorta dukál.
Mindenki ujjongással fogadta, hogy visszatér a retro Traubisoda, azonban pár nap alatt eltűnt a boltok polcairól. Most kiderült, mi áll a dolog hátterében.
Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...
Kaszinótojást nem szoktam gyakran készíteni, de a húsvéti ünnepi asztalról nem hiányozhat.
Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!