Csirkeláb

Csirkeláb

Leírás

A vasárnapi húsleves kedvelt hozzávalója, hiszen a belőle kifőtt kocsonyásító anyag sűrűvé, tartalmassá teszi a levest. Sokan a kocsonyába is belefőzik előbbi tulajdonsága miatt, a bátrabbak pörköltet is készíthetnek belőle. Pucolását megkönnyíthetjük, ha előtte néhány másodpercre forró vízbe mártjuk a lábakat. A csirkeláb a kínai konyhában is népszerű eledel.

Mikor vegyem

Bármikor. A fiatal csirke lába ízletesebb.

hogyan tároljam

Kizárólag hűtőben.

100g Csirkeláb

fehérjetartalom

19.4 g

zsírtartalom

84012.4 g

szénhidráttartalom

0.2 g

víztartalom

65.8 g

gramm csirkeláb?

Top ásványi anyagok

Kalcium

88 mg

Foszfor

83 mg

Nátrium

67 mg

Magnézium

5 mg

Top vitaminok

Kolin

13.3 mg

B6 vitamin

0.01 g

Niacin - B3 vitamin

0.4 mg

E vitamin

0.27 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

19.4 g

Zsír

telített zsírsav

3.92 g

egyszeresen telített zsírsav

5.5 g

többszörösen telített zsírsav

2.98 g

koleszterin

84 g

ásványi anyagok

Kalcium

88 mg

Vas

0.91 mg

Magnézium

5 mg

Foszfor

83 mg

Nátrium

67 mg

Cink

0.69 mg

Réz

0.102 mg

Szelén

3.6 µg

szénhidrát

víz

65.8 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.06 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.2 mg

Niacin - B3 vitamin

0.4 mg

Folát

86 µg

Kolin

13.3 mg

Retinol

30 µg

E vitamin

0.27 mg

D vitamin

8 µg

K vitamin

0.2 µg

B12 vitamin

0.47 µg

A vitamin

30 µg

B6 vitamin

0.01 g

Címlapról ajánljuk