Turbózd fel az őszi a menüdet! 19+1 egészséges recept a legújabbak közül

Vágj bele az őszbe ezekkel a színes, egészséges ételekkel, amiket a legújabb feltöltéseitekből válogattunk össze.

  1. 1.

    Minestrone leves kora őszre

  2. 2.

    Zabtöretsaláta avokádóval

  3. 3.

    Langyos kölessaláta tökmaggal és gránátalmával

  4. 4.

    Hideg paradicsomos tésztasaláta

  5. 5.

    Lecsóágyon sült töltött paprika

  6. 6.

    Shakshuka Wossala Rozinától

  7. 7.

    Pasta di patate dolci

  8. 8.

    Répagnocchi zsályás zöldborsóval

  9. 9.

    Zöldség-wok Lakatos Márktól

  10. 10.

    Ropogós karfiolegytál

  11. 11.

    Narancsos csirkecombok zsenge zöldségekkel sülve

  12. 12.

    Török töltött padlizsán Tomatotree konyhájából

  13. 13.

    Cukkinis csirkecsíkok

  14. 14.

    Diétás mákos túrós nudli

  15. 15.

    Répás-kókuszos golyók

  16. 16.

    Omlós fitt zabkeksz

  17. 17.

    Zabos kosárkaalap

  18. 18.

    Cukormentes banános muffin

  19. 19.

    Szupergyors kakaós-gojis gluténmentes zabpehely

  20. 20.

    Teljes kiőrlésű zsemle

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...