12 nem hétköznapi TORTA a nyári szülinaposnak

Alaposan megcsavartuk a "mezei" szülinapi tortákat, mert lesz itt citromos rizstorta, hatalmas tiramisutorta,, cappuccinotorta, többféle sajttorta, de piskótatekercs-torta is!

A szülinapi torta lényege, hogy az ünnepelt kedvence legyen, nem igaz? De mi van, ha még nem is tudja, hogy melyik az (új) kedvence? Próbáljátok ki ezeket a tortákat, nem lesz bennük hiba!

  1. 1.

    Citromos-vaníliás rizstorta egyszerűen

  2. 2.

    Csupacsoki torta Grétitől

  3. 3.

    Cappuccino torta

  4. 4.

    Oreo túrótorta karamellel

  5. 5.

    Tiramisu torta

  6. 6.

    Citromos-joghurtos gríztorta

  7. 7.

    Rétegelt málna-csokis csíkok

  8. 8.

    Szedres sajttorta

  9. 9.

    Joghurtos-citromos túrótorta Judit konyhájából

  10. 10.

    Óriás piskótatekercs-torta

  11. 11.

    Rákóczi Túrós

  12. 12.

    Párperces csokis-nutellás sajttorta

Még több torta itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...