Top 13+1 halas vacsi hétvégére

Ne csak mondjuk, tegyünk is érte – kerüljön hetente egyszer halas finomság az asztalra! Segítünk, válogass velünk a szuper receptek közül!

Persze, lehet tonhal vagy lazac is, de egyáltalán nem kötelező ilyen mélyen a pénztárcádba nyúlni. Bármilyen halacskából ízletes ebédet vagy vacsorát készíthetsz. És mikor máskor, mint a hétvégén! Színes összeállításunkban biztosan találsz ízlésednek megfelelőt. Nekünk már összefutott a nyál a szánkban, most Te jössz!

13+1 variáció halra – találd meg a kedvenced!

  1. 1.

    Cukkinis-fűszeres bundában sült hal

  2. 2.

    Hal sörbundában

  3. 3.

    Hal tócsni Iluskától

  4. 4.

    Grillezett tengeri hal fokhagymás öntettel

  5. 5.

    Tengeri hal harissás mázban sütve

  6. 6.

    Zöldfűszeres hal csőben sülve

  7. 7.

    Karfiolos hal mustáros szószban

  8. 8.

    Citrom ágyon grillezett hal

  9. 9.

    Gratinírozott hal szélesmetélttel

  10. 10.

    Brokkolival-burgonyával rakott tengeri hal

  11. 11.

    Joghurtpácos panírban sült hal cukkinisalátával

  12. 12.

    Tengeri hal répalepénnyel és káposztával

  13. 13.

    Hal olajbogyóval és aszalt paradicsommal

  14. 14.

    Baconös hal

  15. 15.

    Chilis hal

Még több halas receptet itt találsz!

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...