r
Nosalty Logó

Brokkolival-burgonyával rakott tengeri hal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Brokkolival-burgonyával rakott tengeri hal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 360 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1438 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 80 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    29.7 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1513.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    409 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    452 mg
  • Nátrium
    535 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.1 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    247.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    129 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    97 mg
  • D vitamin:
    99 micro
  • K vitamin:
    99 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    90 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    98 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    359 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1290 micro
Összesen 360 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    118.7 g

Zsír

  • Összesen
    70.7 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    288 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6054.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    165 mg
  • Kálcium
    1636 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    291 mg
  • Foszfor
    1807 mg
  • Nátrium
    2139 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    88.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    990 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    514 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    387 mg
  • D vitamin:
    395 micro
  • K vitamin:
    396 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    361 micro
  • Kolin:
    285 mg
  • Retinol - A vitamin:
    391 micro
  • α-karotin
    92 micro
  • β-karotin
    1434 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5162 micro
Összesen 1438 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    333 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    118 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    284 micro
Összesen 80 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit megpucolva, feldarabolva, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, és a tejszínnel kikeverjük. Szerecsendióval fűszerezzük, és belekeverjük a reszelt sajtot. Félretesszük.
  2. A brokkolit megmosva, rózsáira szedve, lobogó sós, szódabikarbónás vízben pár perc alatt előfőzzük. Majd ezt is leszűrjük, és félretesszük.
  3. A halfilékez nagyobb szeletekre vágjuk, majd 200 fokra előmelegített sütőben, a tepsit kevés olajjal kikenve, elősütjük 2 percig.
  4. A halfilét ezután egy olajjal kikent kapcsos tortaformába rakjuk, sózzuk, és a tetejére rendezzük a brokkolit.
  5. A tetejére a sajtos krumplipüré kerül, ezután a sütőbe tesszük, és 25 percig 180 fokon megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 366
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 27066
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az alapreceptet egy újságban találtam. Gyorsan elkészíthető, és nagyon finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...