Zöldfűszeres hal csőben sülve
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
200g hal115 kcal
-
8g citromlé2 kcal
-
0g zöldfűszer0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
20g crème fraîche71 kcal
-
25g sajt88 kcal
-
4g vaj25 kcal
Összesen
301
kcal
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
400g hal230 kcal
-
16g citromlé4 kcal
-
0g zöldfűszer0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
40g crème fraîche143 kcal
-
50g sajt176 kcal
-
7g vaj50 kcal
Összesen
603
kcal
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
78g hal45 kcal
-
3.1g citromlé1 kcal
-
0g zöldfűszer0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
7.8g crème fraîche28 kcal
-
9.7g sajt34 kcal
-
1.4g vaj10 kcal
Összesen
118
kcal
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 30.7 g
Zsír
-
Összesen 19.7 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 127 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 764.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 54 mg
-
Kálcium 176 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 39 mg
-
Foszfor 295 mg
-
Nátrium 198 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 113 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 103 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 154 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 35 micro
-
Kolin: 56 mg
-
Retinol - A vitamin: 102 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 13 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
301
kcal
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 61.4 g
Zsír
-
Összesen 39.5 g
-
Telített zsírsav 23 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 254 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1528.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 108 mg
-
Kálcium 352 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 78 mg
-
Foszfor 591 mg
-
Nátrium 397 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.6 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 226 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 205 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 308 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 70 micro
-
Kolin: 112 mg
-
Retinol - A vitamin: 203 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 26 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
603
kcal
- 19% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12 g
Zsír
-
Összesen 7.7 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 49 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 298 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 21 mg
-
Kálcium 69 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 115 mg
-
Nátrium 77 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.5 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 44.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 40 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 60 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 22 mg
-
Retinol - A vitamin: 40 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 5 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
118
kcal
Hozzávalók
-
2 ek citromlé
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
4 dkg crème fraîche
Elkészítés
- A halszeleteket megmossuk, papirtörlővel szárazra töröljük. Citromlével meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az apróra vágott zöldfűszerekkel.
- Egy tűzálló tálat vajjal kikenünk. A halszeleteket a tálba rétegezzük. A creme fraichet sóval, borssal ízesitjük.
- A halszeleteket megkenjük a creme fraichel, megszórjuk a sajttal.
- Előmelegített sütőbe toljuk, és készre sütjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 8 alkalommal
- Receptkönyvben: 381
- Tegnapi nézettség: 4
- 7 napos nézettség: 31
- Össznézettség: 36397
- Feltöltés dátuma: 2012. január 24.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy finom halétel. A creme fraichet ízesithetjük egy gerezd áttört fokhagymával is.