13 lángos, lepény és pizza, ami gyors ebédként szolgálhat

Lapos tészták, amelyek minden jóval meg vannak pakolva: kedvenc lepényeink rengeteg különböző formában érkezhetnek az asztalra. Most egy kalap alá vettük nemcsak a lepényeket, de a kenyérlángosokat, pizzákat is, nehogy egy recept is kimaradjon.

Alul foszlós vagy ropogós tészta (esetleg mindkettő), felül pedig az összes lehetséges és elképzelhető feltét: igen, most a különböző lepények kerülnek terítékre. Találunk majd a listában pizzákat, tökipomposokat és lángosokat is: a sós lepények legjava sorakozik fel alant. A kérdés már csak az, hogy melyiket készítjük el ebédre...

  1. 1.

    Tökipompos, a légiesen könnyű tésztájú kenyérlángos

  2. 2.

    Retró strandos lángos

  3. 3.

    Kenyérlángos vagy langalló

  4. 4.

    Carbonara-pizza megúszósan

  5. 5.

    Cukkinis pizza

  6. 6.

    Rozmaringos-krumplis pizza

  7. 7.

    Zöldbabos lepény

  8. 8.

    Zöldséges lepény

  9. 9.

    Mángolddal töltött lepénykenyér

  10. 10.

    Zöldséges lepénytorta

  11. 11.

    Paradicsomos-mozzarellás lepény

  12. 12.

    Házi kenyérlángos

  13. 13.

    Füstös-zöldséges vegán langalló

Még több lepény itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...