Legyen kelt tésztás pünkösdi királyság!

Közeledik a hosszú hétvége, hétfőn semmi dolgunk nincs. Tényleg ne csinálj magadnak plusz munkát, süsd meg előre a sütiket!

Aki péntek este vagy szombaton megsüti a pünkösdi sütiket, tényleg lógathatja a lábát a hosszú hétvége további részében. De vajon melyek azok a édességek, reggeli és leves utáni sütik, amelyek még két-három nap múlva is szuper puhák vagy éppen roppanósak maradnak? Hát persze, hogy mi most a kelt tésztás finomságokra gondoltunk! Mutatjuk is a listát, amiből kedvedre válogathatsz.

  1. 1.

    Erdélyi darázsfészek (3.)

  2. 2.

    Aranygaluska ahogy a nagymamám készíti

  3. 3.

    Túrós táska - Fahéjtól

  4. 4.

    Nutellás hópehely

  5. 5.

    Ferdinánd tekercs karcagi népi recept

  6. 6.

    Ökörszem

  7. 7.

    Omlós fahéjas csiga

  8. 8.

    Csodakalács (Fahéjas kalács 2.)

  9. 9.

    Vaníliás túrós batyu

  10. 10.

    Diós-almás tekert

  11. 11.

    Túrós labdabukták

  12. 12.

    Háromszínű kalács

  13. 13.

    Brioche suisse

  14. 14.

    Mini panettone

...és ezt olvastad már?

12 aranygaluska - klasszikus vagy különleges, imádjuk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...