Aki péntek este vagy szombaton megsüti a pünkösdi sütiket, tényleg lógathatja a lábát a hosszú hétvége további részében. De vajon melyek azok a édességek, reggeli és leves utáni sütik, amelyek még két-három nap múlva is szuper puhák vagy éppen roppanósak maradnak? Hát persze, hogy mi most a kelt tésztás finomságokra gondoltunk! Mutatjuk is a listát, amiből kedvedre válogathatsz.
-
1.
Erdélyi darázsfészek (3.)
-
2.
Aranygaluska ahogy a nagymamám készíti
-
3.
Túrós táska - Fahéjtól
-
4.
Nutellás hópehely
-
5.
Ferdinánd tekercs karcagi népi recept
-
6.
Ökörszem
-
7.
Omlós fahéjas csiga
-
8.
Csodakalács (Fahéjas kalács 2.)
-
9.
Vaníliás túrós batyu
-
10.
Diós-almás tekert
-
11.
Túrós labdabukták
-
12.
Háromszínű kalács
-
13.
Brioche suisse
-
14.
Mini panettone