15 puha és foszlós LÁNGOSFÉLE, amiből kedvedre válogathatsz

Puha joghurtos, tejfölös, kefires, káposztás, gluténmentes, mexikói, zöldfűszeres...hajajjj, melyiket válasszuk?

  1. 1.

    Lángos Coook konyhájából

  2. 2.

    Káposztás latkesz avagy tócsni

  3. 3.

    Gluténmentes lángos

  4. 4.

    Fűszeres maniókatallér

  5. 5.

    Lusta lángos

  6. 6.

    Kefíres lángos 1.

  7. 7.

    Joghurtos lángos Lizinka konyhájából

  8. 8.

    Tejfölös-kolbászos-sajtos lángos újhagyma zöldjével

  9. 9.

    Flammkuchen Elzászból

  10. 10.

    Navahó taco

  11. 11.

    Joghurtos lángos

  12. 12.

    Zöldfűszeres csirke tócsni

  13. 13.

    Zalai krumpliprósza

  14. 14.

    Mexikói jellegű töltött lángos

  15. 15.

    Kolbászos cicege kapros tejföllel

*Elindult a Nosalty Nyári Receptversenye, keressük az idei nyár legizgalmasabb receptjét!*

2021. július 20. és augusztus 22. között töltsd fel a kedvenc nyári fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...