Kedvenc sós palacsintáink

A sós palacsinta finom, laktató, és nagyon variálható. Mi most 15 különböző ötletet hoztunk nektek, amivel meglephetitek a családot!

A Konyhafőnök Junior mai adásában a kis séfeknek Pataky Péter mutatta meg, hogyan kell hortobágyi húsos palacsintát készíteni. Bár a hortobágyi nem kifejezetten nehéz, igényelhet némi konyhai előképzést a készítése - elsőre biztosan. A húsos palacsintától beindult a mi fantáziánk is, úgyhogy hoztunk 15 mennyei sós palacsintát - tekerve, toronyként, vagy éppen csőben sütve!

  1. 1.

    Trikolor palacsintatorony

  2. 2.

    Húsos rakott palacsinta

  3. 3.

    Rántott palacsinta Marzocco konyhájából

  4. 4.

    Palacsinta gombával és krumplival töltve

  5. 5.

    Sonkás palacsintarakottas

  6. 6.

    Zöldséges palacsintabatyu snidlingmártással

  7. 7.

    Hortobágyi húsos palacsinta Dacotától

  8. 8.

    Újhagymás répapalacsinta

  9. 9.

    Spenótos-sonkás palacsintatekercsek

  10. 10.

    Bakonyi húsos palacsinta

  11. 11.

    Házisonkás palacsintabatyu

  12. 12.

    Bolognai palacsinta

  13. 13.

    Sonkás palacsintatekercsek

  14. 14.

    Sós rakott palacsinta

  15. 15.

    Palacsinta gombás csirkemájjal

A Konyhafőnök Juniorról itt tudhatsz meg többet!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...