A Konyhafőnök Junior mai adásában a kis séfeknek Pataky Péter mutatta meg, hogyan kell hortobágyi húsos palacsintát készíteni. Bár a hortobágyi nem kifejezetten nehéz, igényelhet némi konyhai előképzést a készítése - elsőre biztosan. A húsos palacsintától beindult a mi fantáziánk is, úgyhogy hoztunk 15 mennyei sós palacsintát - tekerve, toronyként, vagy éppen csőben sütve!
-
1.
Trikolor palacsintatorony
-
2.
Húsos rakott palacsinta
-
3.
Rántott palacsinta Marzocco konyhájából
-
4.
Palacsinta gombával és krumplival töltve
-
5.
Sonkás palacsintarakottas
-
6.
Zöldséges palacsintabatyu snidlingmártással
-
7.
Hortobágyi húsos palacsinta Dacotától
-
8.
Újhagymás répapalacsinta
-
9.
Spenótos-sonkás palacsintatekercsek
-
10.
Bakonyi húsos palacsinta
-
11.
Házisonkás palacsintabatyu
-
12.
Bolognai palacsinta
-
13.
Sonkás palacsintatekercsek
-
14.
Sós rakott palacsinta
-
15.
Palacsinta gombás csirkemájjal