#HÁZIMENZA: 16 kerek HÚSGOLYÓ azoknak, akik nem álltak sorba a fagyasztott változatért

Újra itt a házimenza, ismét beindul sokunknál a nagyüzemi otthon sütés és főzés: bezártak a sulik, rengetegen otthonról dolgozunk, így muszáj ebédet/vacsorát az asztalra tennünk. Mutatunk pár gyerek- és felnőttkedvenc húsgolyóreceptet, ami simán vetekszik a fagyasztott változattal!

  1. 1.

    Zöldséges húsgolyók a sütőből

  2. 2.

    Paradicsomos húsgolyó

  3. 3.

    Mexikói húsgolyó

  4. 4.

    Húsgolyók harisszaszószban

  5. 5.

    Bakonyi húsgolyók

  6. 6.

    Bun cha - a vietnami húsgombócos egytál

  7. 7.

    Kókusztejes-currys húsgolyók

  8. 8.

    IKEA húsgolyók házilag

  9. 9.

    Búzakorpás húsgolyók

  10. 10.

    Banh Mi Xiu Mai – vietnami húsgolyós szendvics

  11. 11.

    Ellenállhatatlan paradicsomszósz húsgolyókkal

  12. 12.

    "Az igazi" svéd húsgolyók

  13. 13.

    Húsgolyók házi zöldcurry-szószban

  14. 14.

    Pikáns, mustáros húsgolyócskák natúr salátával

  15. 15.

    Fűszeres húsgolyó

  16. 16.

    Húsgolyók

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...